Gave til gode kollegaer?

Kanskje er dere i gang med å planlegge personal- eller ledersamlinger og ønsker inspirasjon? Sjekk ut våre tilbud på skreddersydde inspirasjonsforedrag, kommunikasjonstrening, ledertrening, coaching, konflikthåndtering eller andre bidrag til å bygge en sterk suksesskultur i din organisasjon. 

Skreddersys ved grundig dialog på forhånd. Foredrag kan tilpasses juleavslutning.

Garanti: Læring, latter og tankevekking. Meget gode referanser.

Foredrag     Workshop     Coaching  

Jeg - en suksessfaktor! Kunsten å lykkes sammen, workshop for personalgrupper.

 

Denne work-shopen på 3 timer skaper bevisstgjøring om sammenhengen mellom egen kommunikasjon og atferd, personlig handlekraft, intensjon, fokus og resultater i en personalgruppe.

Les mer her: Workshop

Samtaler, kurs og foredrag som skaper livsforandring.

  • Motivasjon og handlekraft

    "Motivasjon og handlekraft i endringstider" er for tiden mitt suverent mest etterspurte tema. Foredrag og work-shops skreddersys på bestilling. Gir glød og tankevekkende kunnskap om å møte endring og omstilling. Mye humor og mange praktiske eksempler, samt konkrete verktøy for kommunikasjon og handlekraft. Passer glimrende for personalgrupper, på konferanser og ledersamlinger.

  • Inspirasjon og ny giv på jobben?

    Er det krevende tider, endringer og omstillinger? "Skurr" og frustrasjoner i arbeidsmiljøet? Løft stemningen og skap ny giv gjennom inspirerende og tankevekkende kurs, gruppecoaching eller foredrag. Skreddersys på bestilling. Øk kvaliteten på jobbutførelsen. Styrk kommunikasjon, service og samarbeid gjennom ny inspirasjon, bevisstgjøring og økt handlekraft. Garanterte resultater.

  • Inspirasjon for ledere

    Ledersamling? Dette dialog-foredraget om inspirerende ledelse endrer din måte å tenke på. Å bidra til å hente ut potensialet i andre er essensen i ledelse, her får du konkrete og effektive verktøy du kan ta i bruk med en gang. Kan også leveres som skreddersydd lederutviklingsprogram. Krystallklare resultater og solide referanser fra mange ulike bransjer.

Skreddersydde foredrag og work-shops

Du kan få inspirasjonsforedrag og work-shops skreddersydd etter ønske. Ta kontakt for en nærmere prat.

Kontakt