• 4 valg når du blir trigget

  Lær å kommunisere slik at du blir forstått, selv i krevende situasjoner. Lær å lytte bak atferd, kritikk og anklager. Forstå våre dypeste motivasjonskrefter. Du får 4 valg med deg. Webinar 20. august kl 19-20. Påmelding: trond@ullenes.no, innen 18. august kl 12. Zoom-lenke blir sendt ut to dager før arrangementet. Gratis!

 • Fordypning Kontaktskapende kommunikasjon

  Fordypningskurs i Kontakt-skapende kommunikasjon. For deg som har gått grunnkurs eller kan noe fra før. Settes opp på forespørsel ved minimum 5 deltakere.

 • Inspirerende ledelse

  Deltakerne får innføring og trening i 3 hovednøkler for å hente ut det beste i andre. Teori, metodikk og praktiske øvelser. Inkludert er boken "Bli en inspirator". Settes opp på forespørsel ved minimum 5 deltakere.

 • Konflikthåndtering

  Innføring og trening i prinsipper for konflikthåndtering og vanskelige samtaler, basert på Kontaktskapende kommunikasjon. Du lærer bl.a. De 5 stegene i konfliktmegling. Settes opp på forespørsel.

 • Inspirerende coaching, innføring

  Hvordan hente ut det beste i andre? Innføring og trening i prinsipper for Inspirerende coaching som motivasjons- og lederverktøy. Kan leveres til grupper på minimum 5 personer.

 • Supercoaching & Inspiratorrollen

  Hvordan inspirere de umotiverte? Fordypning i Inspirerende coaching som lederverktøy i kombinasjon med Kontaktskapende kommunikasjon (collaborative communication). Settes opp på forespørsel.

Praktisk informasjon

Kursleder:

Kursleder for alle kursene er Trond Ullenes 

Om Trond

Kurssted: Etter avtale.

Gruppestørrelse:

Det er små grupper. maks 12 deltakere pr kurs. Det gir rom for læring gjennom aktiv deltakelse og refleksjon.

Kursform:

Arbeidsformen i kursene er en kombinasjon av teori, dialog, praktiske øvelser og refleksjon, knyttet til deltakernes ståsted/hverdag.  Undervisningen foregår i en lett og ledig tone, med både tankevekkende og humoristiske eksempler. Målet er at deltakeren skal lære konkrete metoder og verktøy som kan tas i bruk umiddelbart.

 

Kan skreddersys for bedrifter, organisasjoner eller privatpersoner.