Takknemlig for alle fine tilbakemeldinger, - det varmer!

Nedenfor finner du innblikk i noen av dem.

Fornøyde kunder

"Jeg - en suksesskollega!" Personalsamling for fire barnehager på Jæren: "Takk for en veldig kjekk ettermiddag i lag i går. Det har kome mange gode tilbakemeldingar frå gårsdagen!!!
* Du var god til å formidle til så mange
* Masse bra humor, uten at det blei overdrevet mye
* Minner oss på å vær takknemlig for kvardagslige ting
* Bli meir bevisst på vår eigen væremåte
* Bra at du ikje hadde powerpoint, då me har lett for å bli sittande å lesa/sjå
på den
* Du var engasjert!
* Fekk med deg personale, med mulighet for å ha ein dialog
* Veldig bra innhald i foredraget!!
Marianne Byberg, styrar Maurtuå Barnehage

Ledergruppe ved Haukeland Universitetssykehus: "Terningkast 6"
« Vi var 14 av 16 som svarte på evalueringsskemaet som ble delt ut ved fagdagens slutt- alle var meget godt fornøyd med foredragene til Trond Ullenes.»

«Trond Ullenes var engasjerende og sto klart til vår bestilling og forventning. Terningkast 6.»
Leif Harall Salomonsen, Klubbleder Sodexo

Deltakere KUNDESERVICEDAGEN, CONFEX, Oslo:
"Mange herlige vinklinger som gikk rett i sikringsboksen :-)" "Supert!" "+ for konkrete teknikker." "Trond Ullenes er dyktig, og jeg har hørt ham tidligere. Jeg fikk en fin påminnelse på giraffspråket, og tar med meg noen fine sitater/poeng. Fin avslutning på en fin dag." Taleren var vidunderlig "ekte", jeg fikk følelsen at han var "en av oss"." "Veldig flink og morsom." "Knallbra!! Super energi!!" "Artig vinkling og engasjerende innhold."

NAV/AVYO «Tema vårt var motivasjon under endring. Trond var flink til å sette fokus på hva vi selv som person kan gjøre for å få til endringer i vår egen tankegang. Hvordan vi kan velge oss bort fra endringer og hvordan vi kan velge å gå på toget når det går og bli med videre. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre deltagere og ønsker gjerne Trond tilbake ved en annen anledning.»." Berit Espe, Rådgiver

Elektroskandia Norge AS "Takk for et meget engasjerende foredrag, du traff nok mange ”hjemme ” inkl. meg selv så dette var veldig bra." "Veldig mye gode ord om gjennomføringen og temaet rundt middagen i går kveld."
Ingolf Haaland og kunder

"Hei Trond! Takk for sist, det var en utrolig kjekk og motiverende dag. Det var akkurat det vi hadde behov for. Alle har bare lovord om dagen.
Du traff perfekt:-) Håper på anledning til å høre deg igjen. Skal få mine varmeste anbefalinger!
Fretex Vest Norge v/fagansvarlig Kim Elisabeth Wiik

"Dette var mer enn forventet. Jeg er kjempefornøyd med inspirasjonsdagen vi hadde i Berlin i oktober. Meget bra og til «the point» hva angår utfordringer og muligheter." Per Reidar Andersen, avdelingsleder Lovisenberg Diakonale Sykehus

"Takk for en flott dag sammen med deg på lørdag. Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger fra de ansatte at det var kanonbra. Til tross for at fler ikke liker å måtte "delta" slik de gjorde på lørdag, har samtlige sagt at det var så gøy :-) Seksjonsleder Kundesenter

"Veldig veldig bra foredrag i går, Trond!! Bare gode tilbakemeldinger på huset. Seal Weld Pro takker!" Synnøve Selle

Bedrift i Haugesund: "Samlingen vår i Stavanger ble en ny start for oss. Utrolig inspirerende! Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet, både med ledergruppa vår og hele personalgruppa."

"Vi møttes da du hadde ditt glitrende motivasjonsforedrag på Hotell Opera i januar......" Veslemøy Bråten Brastad, seniorrådgiver NAV Arbeidslivssenter Oslo

Ledergruppe Oslo "Veldig bra påfyll om ledelse og drive utvikling v/Trond Ullenes (dyktig, inviter han gjerne igjen)." "Meget bra foreleser dag 1 (Ullenes)." "Foredraget med Trond gav veldig mye nyttig verktøy som jeg tar med meg hjem." "Inspirerende foredragsholder (Trond)." "Inspirerende og nyttig om ledelse v/Trond Ullenes." "Positivt uten Power-Point. Det ble mer engasjerende og levende. "Trond Ullenes var dyktig med å hjelpe oss å se løsninger." "Fantastisk å høre på Trond Ullenes - fikk utrolig mange tips til arbeidet videre og ny inspirasjon."

Innkjøpskonsulent helseforetak: "Tusen takk for veldig treffende innlegg om omstilling på vår konferanse i Trondheim. Veldig mange ble med toget videre til "Stasjon spenning", og da er mitt mål oppnådd."

Foredrag for personalgruppe på Kiel-ferja: "Folk var veldig fornøyde ! God påminnelse om hvor viktig det er å jobbe med arbeidsmiljøet, og vi fikk mange tips om ting å ta med oss og øve på fra deg. Vi dro med oss begrepet «stæit» - hele helga – og det kom en og annen «power klapp»!"

Røde Kors, Drammen. "Terningkast 5."
«Godt foredrag med gode konkrete eksempler. Informasjonen ble formidlet på en måte som gjør det lett å ta det ut i livet."

Deltaker Confex Kundeservicedagen, Trondheim "Nok en veldig bra foredragsholder."

CONFEX, Call Center Dagene
Tilbakemelding fra deltakere på inspirasjonsforedraget «Sprudlende arbeidsglede gir fantastiske resultater!»:

«Morsom og inspirerende»
«Inspirerende. Gode eksempler.»
«Gode, praktiske eksempler.»
«Morsom, dyktig, gode poeng.»
«Veldig bra, skulle ønske denne foreleseren hadde mer tid, jeg tror han har mye kunnskap å dele.»

SAUDA KOMMUNE
«Hei! Alle tilbakemeldinger er veldig positive; det du presenterte traff veldig godt i forhold til aktuelle problemstillinger i enhetene som var representert. Jeg kommer til å anbefale deg til flere kollegaer, for dette var vel anvendt tid!»

RANDI ANTONSEN, daglig leder DESIGN FOREVIG
«Kursleder var svært inspirerende, god til å få frem innholdet. Så god at jeg har lyst på mer.»

HILDE KRISTOFFERSEN, HR-leder STATOIL
«Fått masse inspirasjon, både til å se det positive i meg selv, og at jeg kan gjøre en forskjell både for meg selv og andre. Fått tips og verktøy jeg kan bruke i egen ledergruppe og egen avdeling.»

TYSVÆR KOMMUNE
«…det var veldig bra tilbakemeldinger, både muntlig og skriftlig. Blant annet om at du var et funn og at vi burde arrangere noe med deg for hele kommunen. Vi har det i tankene og har lyst til å ha deg igjen..»

BJØN BRODAL, TRYGG FINANS
«Jeg har fått en solid dose inspirasjon og gode tips og verktøy for både å inspirere meg selv og andre!»

INGVILL OHR, daglig leder KOMPETANSESENTERET SANDNES KOMMUNE
«Perfekt balanse mellom teori, øvelser og eksempler. Vil absolutt anbefale inspirasjonskurset til andre! Spekket med verktøy og gode tips for en inspirerende hverdag.»

FRETEX MIDT-NORGE
«Tusen takk for en super kveld- alle er virkelig fornøyde og det er din fortjeneste! Mange tankeprosesser i gang her, og en del OOOOH! Takker så mye for at du ville komme og jeg håper våre veier krysses igjen. Uansett var det godt å se deg og oppleve at du har, om mulig, blitt en enda bedre inspirator. TUUUUUUUUUUSEN TAKK!"

NAV FORVALTNING, SAUDA
«Tusen takk for den flotte inspirerende dagen vi fikk i september. Dette har vi snakka om i flere dager etterpå. Skjemt og alvor i skjønn forening, men hele tiden med viktige poeng til refleksjon og ettertanke.»

SKATT VEST
«Takk for et hyggelig og tankevekkende foredrag. Veldig mange hyggelige tilbakemeldinger fra kollegaer – og vi går nå alle med litt rettere rygg. Takk for samarbeidet, ser ikke bort fra at vi ved en annen anledning også kan trekke veksler på din energi og erfaring,»

STYRER I BARNEHAGE: "Eg set stor pris på måten du nærmer deg personer/situasjoner på. At du på din vare måte "tuner" deg inn på oss og vår situasjon." Eg har anbefalt deg til andre avdelingar i kommunen."

Flere kunder

Et utvalg av våre kunder siste 3 år: Nord Universitet, Lillestrøm kommune, Subsea 7, Statens vegvesen, Vår Energi,  KPMG, Færder kommune, Fellestiltakene LO-Virke, Senja kommune, BioMar, Helgevold Elektro Haugesund, Vekst Melhus, Østlendingen, AVINOR, Dalane Energi, Industri Energi Komptanse, LO Favør, NAV Rogaland, NAV Kontaktsenter, NAV Time, NAV Karmøy, IVAR IKS, Stavanger Universitetssykehus, Akershus Universitetssykehus, Haukeland Universitetssykehus, Høgskulen på vestlandet, Dimensjon Rådgivning, AOF Haugaland, AOF Sandnes og Jæren, AOF Norge, Solland Elektro, Solland Ventilasjon, Elektroskandia Norge as, Baker Huges Norge AS, Apply Sørco, Evans & Company Family Lawyers, Ganddal IL, Ringom Omstilling AS, Tokke kommune, Olieselskabet AS, Roxel AS, Eramet Norway, Tannhelse Rogaland, Espiragruppen AS, Fretex Vest Norge, Zoaring AS, Fontenehuset Stavanger, NetExpat France, Karmøy kommune, Buskerud kommune, Grøntprodusentenes Samarbeidsråd, O. Torjussen & Sønner AS, Skanska Norge a/s, Handel og Kontor Agder og Rogaland, Strand kommune, Læringsverkstedet Bergen, Sandnes kommune, FLT, Oslo kommune, LO Stat, Fagforbundet, Fellesforbundet, Greverud skole, Lovisenberg Diakonale Sykehus, Stavanger kommune, Athenas, Confex, Seal Weld Pro, Norsk Landbruksrådgivning Rogaland, Rørbransjens Servicekontor, Trondheim, Legevakten Stavanger, Viking fotball, The Childrens House, Mowi, Tine meierier, Nasta, Celsa Armeringsstål, Kruge, Coop Sørvest, Grieg Seafood, Senja kommune, Halliburton, Finansforbundet, Railcom, Ekornes.